Rijkswaterstaat kiest voor Partners in Projectbeheersing.

Rijkswaterstaat heeft in de recente uitvraag Projectbeheersing de percelen Multidisciplinair perceel, Financieel management, Risicomanagement en Projectondersteuning gegund aan Partners in Projectbeheersing (PinP); een consortium bestaande uit Tauw, Bekwaam, PHBM, Nedmobiel, Concreet projectmanagement, Cratos Risk en De Haan & Martojo.

“Als combinatie zijn wij in staat het gehele spectrum en de uiteenlopende componenten van projectbeheersing succesvol in te vullen. Wij zijn trots dat Rijkswaterstaat dit met de gunning van deze percelen heeft erkend.”

Een unieke samenwerking is tot stand gekomen binnen het consortium PinP waarin 7 partijen vanuit ieders kernspecialiteit succesvol tot een gezamenlijk en eenduidig antwoord zijn gekomen op de veranderende vraag van Rijkswaterstaat. Vakmanschap, plezier, gezamenlijke trots en onderling vertrouwen zijn bepalend geweest voor onze succesvolle aanbieding.

Een gedurfde uitvraag

PinP waardeert de gedurfde uitvraag van Rijkswaterstaat waarin voor het eerst, in deze omvang en vanuit een pure IPM gedachte, de productbenadering een centrale rol heeft gespeeld. In het licht van de marktvisie en de nieuwe productbenadering kijkt PinP er naar uit de komende 4 jaar succesvol samen te werken met Rijkswaterstaat.

“Waar plezier een belangrijke pijler is van ons succes zal er binnenkort zeker een feestje gevierd worden om stil te staan bij deze unieke samenwerking en om samen de handen uit de mouwen te steken voor het vervolg met RWS.”

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Partners in Projectbeheersing, of bent u nieuwsgierig hoe u via onze partners kunt werken aan de integrale aanpak van projectbeheersing van Rijkswaterstaat projecten, dan vindt u hier onze contactgegevens voor een vrijblijvende afspraak.