RWS CIV gunt opdracht projectbeheersing aan PinP

Wij zijn verheugd dat wij vanaf 1 april 2022 verantwoordelijk zijn voor de projectbeheersing voor zeven clusters binnen het onderdeel Centrale Informatie Voorziening (CIV) van Rijkswaterstaat.

Hiermee wordt de bestaande samenwerking tussen PinP en CIV de komende jaren voortgezet en uitgebreid. Wij wensen ons team onder leiding van Janro de Bont van onze partner Cratos Consulting veel succes met deze mooie opdracht.

Met het winnen van deze tender is PinP tevens een belangrijke partner geworden voor het onderdeel CIV binnen Rijkswaterstaat. Door het leveren van project- en procesmanagement, actuele stuurinformatie en ondersteuning aan de projectteams draagt PinP bij aan een succesvol project. PinP is actief als netwerkorganisatie voor het leveren van Project- en Procesmanagement voor publieke organisaties. Dit doet PinP met passie samen met ongeveer 150 professionals uit 30 verschillende organisaties uit het MKB en grootbedrijf.  Meer weten over wat ons netwerk kan betekenen voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers? Neem dan contact met ons op via contractmanager@pinp.nl