Ontwikkelingen bij Partners in project- en procesmanagement (PinP)

Het PinP team is het afgelopen jaar behoorlijk uitgebreid en bestaat inmiddels uit vier personen.  

Daan Noordanus als operationeel manager en Mariola Dirkzwager als contractmanager zijn, samen met Dominique Kortschot en Elly Eelkema als managementondersteuners, verantwoordelijk voor de optimale dienstverlening aan onze klanten en een goede samenwerking met onze partners en leveranciers.

Daarnaast kan ook de verhuizing naar het bedrijvencentrum Rudolf Magnus in Utrecht genoemd worden. Een mooie plek aan de Vondellaan 74 in Utrecht, gelegen tegenover station Vaartsche Rijn. Deze plek biedt PinP volop mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten met medewerkers op de projecten, klanten en leveranciers. In de afgelopen maanden hebben we hier al regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, met veel positieve reacties van de deelnemers. De nieuwe locatie is daarmee een mooie basis voor een verdere groei in onze activiteiten.