Bekwaam InterimManagement

Bekwaam is de verbinder tussen professionals en productvragen op het gebied van projectbeheersing in de infrastructuur.

Bekwaam als partner in projectbeheersing

Bekwaam verbind al enige jaren professionals in projectbeheersing met asset-owners en aannemers in de infrastructuur. Afhankelijk van de klantwensen bemiddelt Bekwaam multidisciplinaire professionals in een rol als Manager Projectbeheersing of specialisten met diepgaande kennis en ervaring in financieel management, risicomanagement, planning en kwaliteitsmanagement. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, diverse waterschappen, grote gemeentes en openbaar vervoerbedrijven.

Bijdrage aan het partnership

Bekwaam gelooft in een netwerkeconomie en partnerships met zelfstandig professionals en niche spelers. Ieder project is voor ons een partnership op zich. Dit betekent voor Bekwaam samenwerken aan een propositie, genieten van elkaars toegevoegde waarde en hulp bieden bij elkaars dilemma’s en uitdagingen onderweg.

Bekwaam is binnen Partners in Projectbeheersing een leverancier van competenties en capaciteit vanuit de markt van zelfstandig professionals. Wij zien het als onze rol om productteams aan te vullen en aan te sterken zodat de beloofde producten tijdig geleverd worden en voldoen aan de beoogde kwaliteit.

Bijdrage aan de producten

Wij hebben oog voor zowel vakinhoudelijke competenties van de specialisten als de menskant van het team. Een team dat graag samenwerkt, is dé voorwaarde voor tijdige levering van een betrouwbaar product.

Adres

Wilhelminasingel 1b
4818 AA Breda
076-2050888
Ga naar de website