INNOCY

INNOCY specialist op het gebied van complexe infrastructuur. INNOCY levert innovatieve, bruikbare en robuuste oplossingen gericht op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van complexe infrastructuur.

INNOCY als partner in projectbeheersing

INNOCY levert praktische en technische expertise die aanstuurt op een duurzame, veilige en efficiĆ«nte realisatie en exploitatie van (complexe) infrastructuur. Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is projectmanagement en projectbeheersing:  gericht op de beheersing van alle aspecten en fasen van het project.

Door de veelal civieltechnische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische achtergrond zijn INNOCY adviseurs ook inhoudelijk in staat projectbeheersingswerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.
INNOCY levert deze diensten aan uiteenlopende opdrachtgevers. Zowel aan de zijde van  opdrachtgevers als aan de zijde van opdrachtnemers hebben wij ervaring met het werken in projecten. Wij sluiten onze dienstverlening aan op de klanteisen en zijn vanuit onze ervaring en expertise in staat om een concrete bijdrage te leveren aan de projectresultaten. INNOCY levert bruikbare oplossingen, hands-on mentaliteit en de drive om continue te verbeteren.

Bijdrage aan het partnership

INNOCY is binnen het partnership gericht op projectbeheersing in de volle breedte. Onze adviseurs kijken graag over grenzen heen, zij zijn multidisciplinair georiƫnteerd en leggen eenvoudig verbanden tussen de diverse disciplines binnen projectbeheersing. Zowel op het vlak van risicomanagement, planningsmanagement en financieel management als elke gewenste combinatie: voor ons staat de behoefte van onze opdrachtgevers centraal en het bereiken van het gewenste resultaat op de best passende manier.

Bijdrage aan de producten

Vanuit een gedegen kennis van onze opdrachtgevers en gevoel voor de omgeving van elk project werken onze adviseurs aan het realiseren van de projectbeheersingsproducten. Onze adviseurs zijn gericht op samenwerken, kennis delen, het integreren en verbinden van disciplines en waar mogelijk verbeteren van producten en processen om zo het gewenste resultaat te bereiken.

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze website via: www.innocy.nl.

Adres

Heemsteedseweg 24
3992 LS HOUTEN
+31 (0)88 58 41 000
Ga naar de website