Cratos Risk

Mens & Organisatie grip geven op de toekomst

Cratos als partner in projectbeheersing

Cratos Risk is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in risicomanagement, inkoopmanagement, contractmanagement en portfoliomanagement, dat Mens & Organisatie grip geeft op de toekomst

Het is een uitdaging om binnen de complexiteit van een grote organisatie of groot project alle ogen gefocust te houden op het einddoel: meerwaarde creëren voor uw opdrachtgevers, uzelf en andere betrokken partijen. Afdelingen functioneren al snel als afzonderlijke eilanden en betrokkenen communiceren langs elkaar heen. Het gevolg: fouten of inefficiënte keuzes, waardoor u uw doelen niet behaalt.

Wij helpen u om een nieuwe werkwijze te verankeren in uw organisatie. Integraal, door u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw risicomanagement, inkoopmanagement en contractmanagement. Niet alleen als begrip of vakgebied, maar vooral als proces waarin mensen actief met elkaar samenwerken.

Bijdrage aan het partnership

Wij geloven in de kracht van de integrale samenwerking. Integrale samenwerking zet de klant centraal. Het is dé manier van werken waarbij elke betrokken partner bij een project vanaf het begin samenwerkt en afstemt. Het resultaat: een beter product of oplossing voor de klant. De key succesfactor hierbij is het samenwerken van mensen en partijen van verschillende disciplines. Partners in Projectbeheersing (PinP) doet juist dit.

Binnen PinP dragen wij met kennis en capaciteit bij om samen met u een blijvende verandering in het risicogestuurd denken in uw (project)organisatie te realiseren. Zodat uw mensen zich bewust worden van hun rol in het geheel en het belang van goede samenwerking en communicatie. We kennen de bouw, luchtvaart, energiesector of publieke sector van binnen en van buiten, begrijpen de dynamiek en complexiteit in die werelden en spreken uw taal.

Bijdrage aan de producten

Geen dikke rapporten of ellenlange besprekingen, maar verfrissende workshops en trainingen die energie geven. We visualiseren om stuurinformatie begrijpbaar te maken voor iedereen. Wij maken o.a. gebruik van dashboards, visgraatmodellen en mindmaps. Kortom: wij pakken het echt anders aan, houden van aanpakken, van ‘gewoon doen’.

Adres

Soestdijkseweg Zuid 249
3721 AE Bilthoven
06-41870100
Ga naar de website