32-40 uur pw. Utrecht, vanuit huis en bij de klant

Gaat jouw hart sneller kloppen van een prettige samenwerking met bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe klanten? Heb jij een gezonde commerciële instelling met een scherp oog voor duurzaamheid?

Wil jij een stap maken als Relatiemanager? Een bijdrage leveren aan de groei van PinP en aan jouw persoonlijke groei? Grijp dan deze kans en kom ons team versterken!

Partners in Project- en Procesmanagement B.V. (PinP) is een transparante netwerkorganisatie. Wij bemiddelen interim professionals in het werkveld van Integraal Project Management (IPM) in de publieke sector. Bij organisaties zoals Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen en grote Gemeentes. Onze mensen helpen hen om betere keuzes te maken in grote en complexe projecten. Wij leveren onze diensten vanuit de kernwaarden plezier, eenvoud, best-for-project en we-all-benefit. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in het aangaan van relaties als tot milieu en maatschappij.

Het kernteam van PinP bestaat met jou uit 5 mensen. Ons kantoor aan de Vondellaan te Utrecht is onze uitvalsbasis. We zijn allemaal heel verschillend en waarderen en respecteren elkaar om wie we zijn en wat we doen. We houden van aanpakken en werken hard, toch is de sfeer heel ontspannen.

Waar krijg jij energie van?

Om als een spin in het web midden in onze organisatie te staan. Om door de complexe publieke sector je weg te vinden en onze verbindende factor hierin te zijn. Jij houdt er van om te werken met mensen en de juiste match te maken voor onze opdrachtgevers. 

Het is jouw persoonlijke doel om de samenwerking met onze klanten te continueren en optimaliseren. Ook al werken wij samen als team om dit te bereiken. Jij bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de naamsbekendheid van PinP en het vergroten van ons klantenbestand en partnernetwerk. Je adviseert, verbindt en vertaalt de wensen van de klant op de juiste manier naar de juiste keuze. Jij weet hoe je de verwachtingen kan overtreffen. Kortom, jij gaat onze commerciële bedrijfsvoering op je nemen, verder inrichten, professionaliseren en uitvoeren met aandacht voor de mens, milieu en maatschappij!

Wie ben jij?

Jij hecht veel waarde aan verbondenheid en gezamenlijk resultaat neerzetten. Jij rijdt een elektrische auto vanwege het milieu en niet slechts voor je portemonnee. De balans tussen werk en privé is bij jou van nature aanwezig, hierdoor ben jij gedreven in je werk en goed voor thuis. Jij bent niet een gehaaide salestijger die gaat voor het snelle geld, jij bent de toekomstgerichte, ondernemende relatiemanager. Iemand die voldoening haalt uit het winnen van een aanbesteding waar veel tijd en aandacht in heeft gezeten en aan het bouwen aan de relaties met klanten die jij hierdoor hebt verworven. Natuurlijk heb jij hierbij een gezonde commerciële instelling, want we hebben wel een winstoogmerk. Het duurzaamheidsaspect neem jij hier altijd in mee, en soms is genoeg dan ook genoeg. De rest gaat naar een betere leefomgeving.

Natuurlijk vragen wij ook iets van jou! Ruime ervaring in de wereld van Integraal Project Management. Een afgeronde hbo/wo opleiding. Je bent ondernemend, klantgericht en weet je zelfstandig goed te redden, ook al werk je daarbij graag samen. Je legt de lat altijd hoog en zet uitdagingen om in kansen. Je hebt ervaring met (Europees) aanbesteden en het is prettig als je zelf al een netwerk meeneemt. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit hebben wij jou te bieden:

Een nieuwe, uitdagende rol als relatiemanager bij PinP. Jij wordt verantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering. Een baan met afwisseling, zelfstandigheid en groei. Als jij het team komt versterken en we met jouw hulp groeien, dan groei jij natuurlijk mee. Je komt te werken op ons kantoor in een inspirerende omgeving met verschillende jonge bedrijven die een monumentaal pand delen aan de Vondellaan te Utrecht. Of je werkt thuis, of zit op de weg naar je klanten. Een salaris van max €6.000,00 p/m op basis van fulltime en wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen, zoals een auto, laptop en telefoon.

Wij nodigen je uit om te reageren! Neem contact op met Amy van der Hulst via 06-57676978 of mail naar amy@deeleenrecruiter.nl. Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.