PinP scoort drie keer een tien bij aanbesteding Projectbeheersing Amsterdam

Samen met ManenGenius heeft PinP de aanbesteding voor het Raamcontract voor Projectbeheersing Gemeente Amsterdam gewonnen.

De gemeente Amsterdam wil voor de komende jaren opgavegericht samenwerken met partners die projectbeheersingsdiensten leveren. De gemeente Amsterdam heeft hierbij diverse competenties benoemd zoals kennis van en ervaring met het werken in publieke organisatie en daarnaast kennis van en ervaring met projectbeheersingsfuncties. Een ander belangrijk punt voor de gemeente Amsterdam is dat de inschrijvers voldoende gekwalificeerde kandidaten kunnen aanbieden.

Ons Plan van Aanpak scoort op het feit dat PinP door de samenwerking met onze netwerkpartners (Innocy, Cratos Consulting en Concreet)  goed aansluit bij de vraag uit de markt. Een ander positief punt is de manier waarop wij ervoor zorgen dat er voldoende en duurzaam aanbod is van gekwalificeerde mensen. Ook de manier waarop PinP zorgdraagt voor borging van kwaliteit is door de gemeente Amsterdam als heel goed beoordeeld. Onze aanpak en ervaringen bij het succesvol invullen van diverse functies bij de provincie Noord-Holland en andere opdrachtgevers, de meerwaarde van het PinP netwerk hebben zeker bijgedragen aan het realiseren van deze mooie opdracht.

Het mag duidelijk zijn, wij van PinP gaan samen met onze netwerkpartners netwerkpartners( Innocy, Cratos Consulting en Concreet) en ManenGenius hard aan de slag om een optimale start van de raamovereenkomst van de gemeente Amsterdam te garanderen. We kijken uit naar de kick-off en het moment dat we de eerste uitvraag krijgen!