Partners

Wij zijn partners die elkaar versterken in de verschillende disciplines van project- en procesmanagement. Iedere partner heeft een eigen expertise, samen zijn wij meer dan de som der delen.

Bekwaam is specialist in de bemiddeling van professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM). Binnen deze vakgebieden helpen wij professionals en opdrachtgevers om de juiste verbinding aan te gaan. We hebben een groot netwerk en door nauw contact met onze relaties kunnen we effectief een passende match maken. Wij bemiddelen bekwame professionals naar een opdracht in de wereld van de infrastructuur en utiliteitsbouw. We hanteren een persoonlijke aanpak, we zijn nauw betrokken bij het hele proces en we werken met gevoel.

Pijl naar recths

Cratos Consulting is een organisatieadviesbureau dat organisaties, programma’s en projecten helpt door de inzet van onze adviseurs. We bieden interim & adviesdiensten op het gebied van risicomanagement, inkoop- & contractmanagement, projectmanagement en project- & programmabeheersing. Met onze adviseurs én opdrachtgevers hebben wij de afgelopen 13 jaar een unieke aanpak ontwikkeld; RDH (Risicogestuurd Denken en Handelen).

Pijl naar recths

Als advies- en ingenieursbureau van de toekomst biedt INNOCY diensten die de gehele levenscyclus van complexe assets bestrijken. Omdat wij geloven dat je alleen dan echt een partner kan zijn bij grootschalige infratrajecten. Onze opdrachtgevers zijn de partijen die infrastructurele of industriële assets realiseren of beheren.

Pijl naar recths

phbm is hét adviesbureau voor projecten in infrastructuur en openbare ruimte. Wij zijn experts in projectmanagement, procesmanagement, projectbeheersing, aanbestedingen en contractmanagement. Wij hebben de ambitie om voor onze klanten maximale waarde toe te voegen en doen vanuit onze thema's:
Duurzaamheid, Samenwerking en Smart City: 3 aparte thema’s met een eigen focus, die toch ook sterk met elkaar samenhangen.

Pijl naar recths

Projectmanagement en Advies voor overheidsinstellingen en commerciële partijen. ​De adviseurs, contractmanagers en projectmanagers van Concreet Projectmanagement kennen de complexiteit van projecten in de openbare ruimte.

Pijl naar recths

Syntraal is de netwerkorganisatie voor ondernemende professionals in de bebouwde omgeving.
In BIJ/Syntraal zitten onze kennis gedreven engineers & consultants in vaste dienst die mede vormgeven aan de bebouwde omgeving en haar uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, klimaat en energie.

Pijl naar recths

We zijn 'verbinders' in hart en nieren. We worden enthousiast van het samenbrengen van onze ervaren collega's met complexe projecten. Onze adviseurs en ingenieurs met een technische achtergrond zijn sterk in één of meerdere expertises. Zij werken aan projecten en in rollen met impact.
Wij zijn actief in de expertises: Verkeerskunde, Omgevingsmanagement, Projectbeheersing, Contractmanagement, Technisch management, Projectmanagement, Werktuigbouw & Elektrotechniek én Energietransitie.

Pijl naar recths

Haute Equipe is een adviesbureau met lef. Wij werken in het publieke domein op het gebied van bedrijfsvoering, juridische zaken, subsidies en sociaal domein. Wij delen onze kennis en adviseren bij onze veelal trouwe klanten.
Daarnaast besteden we veel tijd en aandacht aan het voortdurend opleiden van onze mensen en starten we regelmatig speciale programma’s voor trainees. Daarbij zoeken we steeds de samenwerking met onze klanten.

Pijl naar recths

Als Ruimtemakers streven we ernaar om alle functies die een plek verdienen in onze leefomgeving met elkaar in balans te brengen.
Dit doen we vanuit inhoudelijke kennis van de werkvelden stedelijke ontwikkeling, infrastructuur en klimaatadaptatie.
In onze projecten maken wij ruimte voor de (wensen uit de) omgeving waarin we werken maar ook voor nieuwe ideeën, innovaties, duurzaamheid en kwaliteit.
"Wij leveren onze expertise op het gebied van projectmanagement, projectleiding, contractmanagement en technisch management in elke fase van een project. Van planvorming en voorbereiding tot en met oplevering en beheer".

Pijl naar recths

IAPO is actief op het gebied van planning- en risicomanagement binnen diverse sectoren. In de samenwerking met PinP hebben we met name ondersteuning geleverd op het gebied van planningsmanagement op product basis bij projecten van Rijkswaterstaat.

Pijl naar recths