phbm

De mens centraal in infrastructuurprojecten door te verbinden en samen te werken.

phbm als partner in project- en procesmanagement

phbm is hét adviesbureau in infrastructuur dat in de Randstad bekend staat als partij dat uitblinkt in verbinden en samenwerken. Wij zijn een hechte groep energieke mensen. We werken met plezier werken in infrastructuur en aan de inrichting van het ruimtelijk domein om Nederland een stukje mooier te maken. Zo dragen we bij aan het welzijn van de inwoners van ons land.

Wij vinden dat de mens de belangrijkste succesfactor is in het realiseren van geslaagde projecten. Met onze visie ‘De Mens Centraal’, creëren we infrastructuur die bijdraagt aan de samenleving.

Wij zijn een hecht team van gedreven adviseurs die zichzelf voortdurend ontwikkelen, zowel in ons vakgebied als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in een gezonde mix van diversiteit, senioriteit en persoonlijkheid. Dit resulteert in een prettige werksfeer in ons bedrijf en bij onze klanten. Onze adviseurs zijn gedreven en kunnen goed communiceren op alle niveaus, in elk bedrijf.

Expertise phbm

phbm brengt haar expertise in op het gebied van aanbestedingen, planning, risico-, project-, contract- en procesmanagement.

Binnen projectbeheersing zien we de focus verschuiven van de monodisciplinaire beheersaspecten naar integrale projectbeheersing. Dat is meer dan de optelsom van de afzonderlijke disciplines. Onze focus ligt op de inbreng van monodisciplinaire specialismen in integrale adviezen en rapportages. Dat vraagt adviseurs die verder kijken dan hun eigen vakgebied. Die over de grenzen kijken en proactief afstemming zoeken met andere beheersdisciplines.

In aanbestedingen en contractmanagement zijn we ervaren met allerlei werken en Diensten onder verschillende juridische voorwaarden als UAV-gc, UAV, DNR en Arvodi en de bijbehorende contractvormen zoals Design & Construct, DBFM, Bouwteam en alliantie contracten en raamovereenkomsten.

Wij zorgen voor een succesvolle samenwerking door de verbinding met mensen aan te gaan. De juridische voorwaarden zijn daaraan ondergeschikt.

Bijdrage van phbm

Wij vervullen op interim basis o.a. de rol van projectmanager, risicomanager, planner, contractmanager, procesmanager, adviseur contractmanagement, toetscoördinator en lead auditor.

Op productbasis hebben wij o.a. bij RWS productgerichte opdrachten uitgevoerd. De professionals van phbm verzorgen op deze manier o.a. planning en risicomanagement en de integratie daarvan (probabilistische planningen).

Adres

Asterweg 19 C4
1031 HL Amsterdam
020-6693220
Ga naar de website