Succes voor Partners in projectbeheersing en procesmanagement (PinP)

Bureau Interim en Advies van de gemeente Amsterdam kiest bij nieuwe raamovereenkomst voor dienstverlening door adviseurs van Partners in projectbeheersing en procesmanagement (PinP).

Het project:

Binnen de gemeente Amsterdam is er regelmatig behoefte aan een bredere blik op de opgave of een nieuw perspectief in een team. Hierbij schakelt het Bureau Interim en Advies (BIA)regelmatig experts van buiten de eigen organisatie in. Voor deze flexibele schil mag PinP binnen de nieuwe raamovereenkomst vanaf 1 december 2022 adviesdiensten leveren. Deze mooie raamovereenkomst loopt in ieder geval twee jaar. Onze goed opgeleide en ervaren adviseurs kunnen worden ingezet op verschillende uitdagende projecten.

Plan van aanpak:

In het Plan van Aanpak werd aan de inschrijvers een complexe case voorgelegd. Hierin kwamen de verschillende belangen van een grote groep stakeholders aan bod kwam. Een mooie gelegenheid om onze brede aanpak met oog voor complexiteit te laten zien in het uitgebreide plan van Aanpak. We zijn er dan ook trots op dat ons plan een goede beoordeling heeft gekregen en dat wij één van de raamcontractanten zijn.

Voor deze aanbesteding werken wij samen met onze partners Transform Now en Kirkman Company. We kijken uit naar een succesvolle invulling van deze overeenkomst.

Meer weten over samenwerken met PinP? Neem contact met ons op via Partners in Projectbeheersing (partners-in-projectbeheersing.nl) of bel met Daan Noordanus, 06-49253072.